XP XTREM Hunter XTR-115


XP XTREM Hunter XTR-115 je modularni globinomer za lociranje večjih kovinskih predmetov do globine 5 metrov.

2,499.00

XP XTREM Hunter XTR-115 je modularni globinomer za lociranje večjih kovinskih predmetov do globine 5 metrov.

XTREM Hunter je prvi svetovni lokator z dvema sondama , ki deluje z napredno tehnologijo FMF® “Fast simultaneume Multi Frequency”, ki jo je razvil XP.
Zahvaljujoč hkratni uporabi več delovnih frekvenc XP XTREM Hunter XTR-115 deluje zelo gladko in je edini sistem na trgu, ki ponuja tudi kovinsko razlikovanje med železnimi in neželeznimi predmeti!

Vendar pa se zmožnost razlikovanja med železnimi in neželeznimi predmeti vse bolj zmanjšuje z maso lociranega predmeta, kar velja za detektorje VLF.

Nadzorna plošča XP XTREM Hunter XTR-115 je enaka nadzorni plošči DEUS II in je zato združljiva z vsemi komponentami DEUS II.
To pomeni, da lahko hitro preklapljate naprej in nazaj med opcijsko na voljo iskalno tuljavo FMF za obračanje (22,5 cm, 28 cm ali 28×34 cm) in globinomerom XTR-115.

XP XTREM Hunter XTR-115 ne locira majhnih mas in je zato idealen za večje kovinske predmete v globinah do 5 metrov v aplikacijah, kot je npr.

-Arheologija
-Industrija
-Odkrivanje ubojnih sredstev
-Odkrivanje onesnaženih območij/varstvo okolja

Kot je znano iz zasnove XP, je bila pri XP XTREM Hunter XTR-115 velika pozornost namenjena majhni teži in največji kompaktnosti.

Celoten sistem tehta samo 2,9 kg in ga je mogoče prevažati razstavljenega na posamezne komponente v nahrbtniku XP BP280 (izbirno) ali trdem kovčku, ki je vključen v dobavo.
Zaradi majhne teže lahko XP XTREM Hunter ena oseba uporablja več ur.

XP XTREM Hunter System je sestavljen iz dveh ločeno pritrjenih tuljav XTR115TX (oddajnik) in XTR115RX (sprejemnik), med katerima je zgrajeno magnetno polje na strani, obrnjeni proti tlom.
To pomeni, da je lokacijska karakteristika tako rekoč zaščitena navzgor (v smeri uporabnika), vendar med uporabo na oblačilih in čevljih uporabnika ne sme biti kovinskih delov, saj lahko ti vseeno negativno vplivajo na rezultat lociranja.

Nevarnost! Večina čevljev ima v podplatu tanko kovinsko ploščo za stabilnost.
Najbolje je, da svojo opremo pred uporabo preverite s kazalcem.

XP XTREM Hunter
To pomeni, da detektor oddaja signal, katerega intenziteta se poveča, ko gre čez kovinski predmet.

Kategorija: