-25%

Detektor kovin Nokta Impact PRO


Odkrijte globoko skrite zaklade z novim večfrekventnim detektorjem kovin Nokta IMPACT ! IMPACT združuje več detektorjev v enem in uporablja najnovejšo tehnologijo, ki omogoča edinstveno in enostavno uporabo.

749.00 999.00

Detektor kovin Nokta Impact.

Ob nakupu darilo.

Odkrijte globoko skrite zaklade z novim večfrekventnim detektorjem kovin Nokta IMPACT ! IMPACT združuje več detektorjev v enem in uporablja najnovejšo tehnologijo, ki omogoča edinstveno in enostavno uporabo detektorskih izkušenj za nove izkušene detektoraše.

IMPACT se ponaša z (12) iskalnimi načini, namenjenimi iskanju različnih ciljev, kot so kovanci, relikvije in globoki zakladi. Prav tako deluje zelo dobro na različnih terenih, vključno na mokri peščeni plaž in parkih, kar vam omogoča iskanje brez nadaljnje prilagoditve, če želite.

Odlikuje ga Featuring (3) zmogljive delovne frekvence, spletna nadgradnja strojne programske opreme (preko računalnika USB) in robustno obliko. Če iščete globinske in napredne sposobnosti za diskriminacijo, IMPACT – tako kot njeno ime – močno vpliva na vaše prihodnje odkrivanje najdb.

http://noktadetectors.com/features_impact-metal-detector.asp

Paket vsebuje:

-detektor Nokta impact
-sonda IM28 DD 28 x 18 cm (11” x 7”)
-sonda IM19 DD 19 x 10 cm (7,5” x 4”)
-slušalke
-stojalo
-torba
-4x AA polnilne baterije
-polnilec
-dežna zaščita
-slušalke

Specifikacija:
Operating Principle VLF
Operating Frequency 5kHz – 14kHz – 20kHz
Audio Frequencies 150Hz – 700Hz adjustable
Search Modes 12 (2 Non-motion,

Kategorija: