-5%

Detektor kovin Minelab Go-Find 44


O-FIND 40 je visoko zmogljiv detektor z veliko inovativnimi funkcijami. Temelji na napredni digitalni tehnologiji in ima odlično detekcijsko globino in ciljno občutljivost, boljšo od mnogih detektorjev v višjem cenovnem razponu.

219.00 229.95

GO-FIND 40 je visoko zmogljiv detektor z veliko inovativnimi funkcijami. Temelji na napredni digitalni tehnologiji in ima odlično detekcijsko globino in ciljno občutljivost, boljšo od mnogih detektorjev v višjem cenovnem razponu. Idealen za začetnike in tudi odličen kot rezervni detektor za naprednega uporabnika.

Samo odprite detektor, vstavite baterije in vklopite. Kontrolniki so vnaprej nastavljeni in lahko začnete takoj odkrivati, ne da bi porabili pol ure ali več branja navodil za uporabo in zapravljanja časa za montažo. Ko končate, zložite gredi in zložite detektor za preprost transport.

S Treasure View lahko dobite dobro predstavo o vrsti in globini kovinskih predmetov, ki ste jih našli, preden jih kopljete. Ciljna diskriminacija je preprosta. Rdeče svetleče diode označujejo železne cilje, kot so žeblji, podkve, ključi. Zeleni LED prikazujejo ne-železne cilje, kot so kovanci, zlati in srebrni nakit, aluminij, baker in več. V načinu Pinpoint LED luči postanejo oranžne, da pomagajo pri določanju natančnega ciljnega položaja.

Je izredno lahek in enostaven, zato je primeren tudi za najmlajše.

Specifikacija:

Coin,Relic, Jewellery.
Beach & Park
Technology
VLF (VFLEX)
Frequency/Transmission
7.8 kHz
Coil (standard)
10″ waterproof Monoloop
Audio Output
Internal speaker & 3.5mm headphone jack.
Headphones Supplied
Optional accessory
Visual Display
60mm x 36mm (2.36″ x 1.42″) LCD
USB Connectivity
– (has Smartphone App)
Memory
Depth Indication
3 level icon
Detect Modes
3 Discrimination
4 Find Icons – Nail,Foil,

Garancija 2 leti.

Kategorija: