-9%

Equinox 900 + Pro Find 40


Minelab Equinox 900

1,249.00 1,370.00

Minelabov detektor kovin EQUINOX 900 s tehnologijo Multi-IQ se ponaša z impresivnim sistemom za identifikacijo najdb, z displejem visoke ločljivosti, visoko zmogljivostjo ločevanja smeti in je popolnoma vodotesen do 5 m (16 čevljev) z oceno IP68.

Minelab razvoj serije Equinox nadaljuje s posodobitvijo zložljivega sistema gredi iz ogljikovih vlaken in naprednih zvočnih kontrol ter uporabnih funkcij, kot je ročaj z vibracijo. Equinox 900 je standardno opremljen z dvema sondama: EQX11 / 11″ okroglo iskalno DD sondo in EQX6 / 6″, z zaščito za obe sondi in brezžičnimi slušalkami ML 80.

Prednosti tehnologije Minelab Multi-QI – z revolucionarno tehnologijo Minelab Multi-IQ imate hkrati združeno moč več detektorjev kovin v enem. Za vse vrste najdb in za vse terene. Srebro, najdbe ali nakit. Parki, polja ali plaža.

Vodoodporen – ocena vodoodpornosti IP68 do 5 m (16 čevljev), z EQUINOX lahko iščete kjer koli.

Napreden nadzor zvoka – Z večtonskimi zvočnimi možnostmi je zvok zaznavanja tarče jasen – EQUINOX-ov vrhunski zvok pomeni, da ne boste samo “slišali”, če je tarča smet ali zaklad, ampak boste lahko tudi izmerili njeno velikost in globino samo s poslušanjem.

Izjemna natančnost – zahvaljujoč tehnologiji Multi-IQ zagotavlja stabilne ID-je tudi za najgloblje tarče.

6 enofrekvenčnih možnosti – Za tiste, ki imajo v mislih določen cilj, EQUINOX 900 ponuja popoln nadzor in možnost izbire med štirimi posameznimi frekvencami: 4/5/10/15/20/40 kHz. V Multi načinu bo detektor deloval na vseh frekvencah hkrati.

Funkciji osvetlitve in vibriranja – dnevne svetlobe je morda konec, vendar to ne pomeni, da se mora končati tudi vaše iskanje: z osvetljeno kontrolno enoto, rdečim osvetljenim zaslonom, osvetljeno tipkovnico in vibriranjem ročaja lahko nadaljujete z iskanjem še dolgo potem, ko sonce zaide.

Glasen in jasen zvok – Kristalno čist zvok z bliskovito hitrimi brezžičnimi slušalkami z nizko zakasnitvijo (priložene) in vgrajenim zvočnikom ali žičnimi slušalkami in vodoodpornimi slušalkami (dodatki).

Lahek in kompakten – EQUINOX 900, sestavljen iz lahkih, 3-delnih drogov iz ogljikovih vlaken, tehta samo 1,2 kg in se zloži na samo 61 cm za udobno prenašanje v nahrbtniku.

– 11″ DD sonda
– 6″ DD sonda
– 2x zaščita sonde
– priložene brezžične slušalke

Kategorija: