-5%

XP DEUS 9″ RC X35 WS4


Prvi brezžični detektor kovin.

Moč, hitrost, natančnost, lahkotnost in kompaktnost so njegove glavne značilnosti.

1,329.00 1,399.00

DEUS RC 9″ X35 WS4

Prvi brezžični detektor kovin.

Moč, hitrost, natančnost, lahkost in kompaktnost so njegove glavne značilnosti.

Verzija DEUS Lite RC vključuje: daljinski upravljalnik in X35 9″ iskalno sondo, slušalke WS4 .

Deus je detektor kovin, primeren za raziskovanje na vseh terenih, mineraliziranih ali z močno prisotnostjo kovinskih odpadkov. Glede na njegovo moč v povezavi z značilnostmi vsestranskosti in lahkosti je priporočljiv za najbolj zahtevne razmere.

DEUS označuje inovativno tehnološko prelomnico pri oblikovanju detektorjev kovin. Njegova patentirana struktura temelji na treh elementih: iskalni plošči, daljinskem upravljalniku in avdio slušalkah, ki med seboj komunicirajo prek digitalne radijske povezave.
Podatki in podatki za zaznavanje se digitalizirajo in analizirajo neposredno pri viru z ultra miniaturnim tokokrogom, kar bistveno izboljša kakovost pridobivanja signala. To integrirano vezje v iskalni plošči obdeluje informacije in jih v realnem času pošlje v slušalke in daljinski upravljalnik preko radijske povezave.

DEUS deluje tudi brez daljinskega upravljalnika! Slušalke (WS4 in WS5) vam omogočajo, da nastavite detektor kovin, kar vam omogoča zaznavanje v še lažji konfiguraciji. XP je edini proizvajalec, ki ponuja dva brezžična formata slušalk za izpolnitev vseh vaših pričakovanj. WS4 in WS5 uporabljata funkcije in enak nadzorni vmesnik. Brez daljinskega upravljalnika vam bodo te slušalke omogočile prilagoditev glavnih nastavitev.
Teleskopska palica “S”. je patentirana palica, ki nudi odlično manevrsko sposobnost v primerjavi z ravnimi palicami z dodanimi ročaji. Palica se zapre v samo 5 sekundah. Programsko opremo Deus detektorja kovin lahko brezplačno posodobite prek povezave USB.

Kategorija: